Boek en illustraties

Mijn voorouders

“Mijn voorouders” is een boek waarin ik namen, data, verhalen en leefomstandigheden van en over mijn voorouders heb verzameld en opgeschreven. Behalve het verzamelen van informatie over deze mensen was het een mooie gelegenheid voor mij om een serie illustraties te tekenen met onderwerpen die ik niet zo snel zou oppakken. Het boek gaat over mijn twee opa’s en oma’s de families Van Steenbergen, Maas, Meintser, Westerhof en hun voorouders. Ik stel het op prijs indien u aanvullingen of correcties heeft op mijn tekst. Neem dan contact op met mij via: tonvansteenbergen@casema.nl of via mijn contactpagina.

Gedrukt boek

Er is ook een gedrukt boek beschikbaar. Zolang de voorraad strekt kunt u deze bestellen via: tonvansteenbergen@casema.nl of via mijn contactpagina.

Onderstaande illustraties en schilderijen komen uit het boek “Mijn voorouders”